KN-travel: uw adres voor binnen- en buitenlandse reizen 033-2861083 info@kntravel.nl

Touringcarbedrijf KN Travel is een jong en dynamisch bedrijf en is per 1 november 2004 operationeel.

Het management wordt geleid door mij Kees en mijn vrouw Netta van Vlastuin

Voordat de start van KN Travel gemaakt werd, waren wij al ruim 4 jaar in de touringcar en reisbranche werkzaam en hebben toen alle facetten van een touringcarbedrijf in behandeling gehad en ervaren.

Nu zijn wij met ons bedrijf inmiddels ruim 10 jaar jaar onderweg en hebben wij al weer veel reizigers een aangename dag kunnen bezorgen.

2004 tot nu zijn er binnen ons bedrijf verschillende veranderingen tot stand gekomen die wij noodzakelijk achten om een goed pakket touringcarvervoer te kunnen bieden.

Zo werd ons wagenpark wat veranderd qua indeling en kunnen wij u de volgende touringcars aanbieden :

Een 19 pers. kleinbus /// een 37 pers. touringcar ///  2x 50 pers. touringcar  ///  een 60 pers. touringcar ///  een 62 pers. touringcar ///  een 85 pers. dubbeldeks touringcar

Wanneer groepen groter zijn dan wij met onze eigen touringcars kunnen vervoeren, doen wij een beroep op collega-vervoerders en zo kunnen wij voor alle groepen een passende oplossing creëren.

Onze touringcars zijn natuurlijk voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om het vervoer zo goed en aangenaam mogelijk uit te voeren zoals :  Een goede muziek installatie  ///  DVD  ///  Navigatiesysteem  ///  Mogelijkheid voor het gebruik van warme en koude dranken  ///  Airco-installatie  ///  Toilet  ///  Goede verstelbare zitplaatsen voorzien van veiligheidsgordels  ///  Touringcars kunnen op verzoek ook worden omgebouwd naar Royal Class uitvoering.

Onze chauffeurs niet te vergeten zijn goed opgeleid en doen natuurlijk hun uiterste best om u in een vriendelijke ambiance een zeer prettige reis te bezorgen.